Baroul Prahova SiglaTabloul Avocatilor

BAROUL PRAHOVAAVOCATICAA-FILIALA
PRAHOVA

DATE DE
CONTACTjuridice

Baroul Prahova - Prelungire depunere dosare sesiunea septembrie 2021

Prelungire depunere dosare sesiunea septembrie 2021

 
Publicat in: 18 August  2021 (11:21:02)

  

UNBR

18 august 2021

 

Catre

              TOATE BAROURILE

              In atentia Doamnei / Domnului Decan

 

Stimata Doamna Decan,

Stimate Domnule Decan,

 

 

Avand in vedere semnalele primite la U.N.B.R. de la candidatii la examenul de primire in profesia de avocat care solicita sprijinul in vederea aprobarii depunerii actelor lipsa la dosar la o data ulterioara finalizarii perioadei de inscriere,

 

Informam barourile ca a fost luata decizia prin vot electronic al Comisiei Permanente de a se prelungi perioada de depunere a dosarelor de inscriere pana la data de 25 august (inclusiv) 2021. (https://www.unbr.ro/important-se-prelungeste-pana-la-data-de-25-august-inclusiv-2021-perioada-de-depunere-a-dosarelor-de-inscriere-la-examenul-de-primire-in-profesia-de-avocat-sesiunea-septembrie-2021/)

 

Totodata, va reamintim  ca sunt aplicabile disp. art. 3 alin. (4) din Hotararea Consiliului UNBR nr. 148/14-15.05.2021 privind organizarea examenului de primire in profesie – sesiunea septembrie 2021 (https://www.inppa.ro/hotararea-nr-148-14-15-05-2021-privind-organizarea-examenului-de-primire-in-profesie-sesiunea-septembrie-2021/) potrivit carora „(4) In cazuri temeinic justificate, cu aprobarea Comisiei Permanente a U.N.B.R., dosarul poate fi completat cu actele ce nu au putut fi procurate din motive imprevizibile si insurmontabile, cu cel mult 5 zile inainte de data examenului”. Aceasta informare ar privi documente ale dosarului care nu pot fi procurate pe durata vacantei de vara sau a programului redus de activitate al unor institutii.

Eventualele cereri formulate de candidati in acest sens urmeaza a fi comunicate la U.N.B.R. impreuna cu deciziile de validare ale dosarelor.

 

Precizam ca in toate cazurile taxa de inscriere la examen trebuie achitata de candidati pana la data expirarii perioadei inscriere de mai sus.

 

Cu distinse salutari colegiale

 

Av. dr. Dan Oancea

Directorul INPPA

Presedintele Comisiei Nationale de Examen


~


Copyright 1872 - 2021 © Baroul Prahova